Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ένταση στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

Ένταση στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

eirinodikeio-1.jpg

Ένταση στο Ειρηνοδικείο«Εφ.Συν.» / Μιχαήλ - Άγγελος Κωνσταντόπουλος
Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε διοργανωθεί κατά των πλειστηριασμών. Τα μέλη των κινημάτων έριξαν τις γύρω λαμαρίνες και ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών. Αφορμή η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη για όσους μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς.
Η τροπολογία, που βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίς στη Βουλή προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλή με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης.
Επίσης, όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας η διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή τους, θα είναι αντιμέτωπος με ποινές φυλάκισης 6 ή 3 μηνών κατ΄ ελάχιστο ή κατά περίπτωση.
Ένταση στο Ειρηνοδικείο«Εφ.Συν.» / Μιχαήλ - Άγγελος Κωνσταντόπουλος
Ανακοίνωση για την τροπολογία εξέδωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην οποία τονίζει τα εξής:
«Η κυβερνητική χούντα των πλειστηριασμών, των Τσίπρα-Κοντονή- Τσακαλώτου και τραπεζιτών, δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό της.
»Με τροπολογία που κατέθεσε μετατρέπει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών σε ιδιώνυμο αδίκημα, με στόχο να φυλακίσει τους αγωνιστές τους κινήματος κατά των πλειστηριασμών.
»Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου για να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες γυρίζει την Ελλάδα σε σκοτεινούς χρόνους πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων.
»Αυτή η κυβέρνηση θα ανατραπεί γρήγορα και μαζί όλο το βρώμικο ξεπουλημένο μνημονιακό πολιτικό μπλοκ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής-Εκλογές: Νικητής ο Ν. Ανδρουλάκης με 60,16%, στο 91,16 % των εκλογικών τμημάτων

  ΠΟΛΙΤΙΚΉ  / Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, 20:09:29 /   Τελευταία Ενημέρωση: 20:50   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα έως...