Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Δήμαρχος Φούρνων: Δεν κατέβηκε καμία ελληνική σημαία

Δήμαρχος Φούρνων: Δεν κατέβηκε καμία ελληνική σημαία

Δήμαρχος Φούρνων: Δεν κατέβηκε καμία ελληνική σημαία
Σε νέες δηλώσεις προέβη ο ο Δήμαρχος Φούρνων ΙωάννηςΜαρούσης στο CNN Greece σχετικά με τους ισχυρισμούς του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπινελί Γιλντιρίμπερί κατέβασμα ελληνικής σημαίας σε βραχονησίδα από την τουρκική ακτοφυλακή. 
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν κατέβηκε καμία ελληνική σημαία. Ούτε από τη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς, ούτε από τις άλλες δύο βραχονησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων». 
Προηγουμένως, ο Δήμαρχος Φούρνων είχε δηλώσει στο protothema.gr: «Οι νεαροί αυτοί ήρθαν εδώ για διακοπές το Πάσχα και τώρα έχουν φύγει. Πήγαν σε βραχονησίδες του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων. Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεται ο κ. Γιλντιρίμ.
Τι δουλειά έχει η τουρκική νησίδα στο σύμπλεγμα των Φούρνων; Τα παιδιά πήγαν σε τρεις βραχονησίδες στη νότια πλευρά του νησιού και μία στη βόρεια και τοποθέτησαν σημαίες. Σε αυτά τα τέσσερα σημεία κυματίζουν οι σημαίες που έβαλαν. 
Δεν υπήρχαν πριν σημαίες. Αν είναι τόσο εύκολο να έρθουν όπως λέει ο κ. Γιλντιρίμ και να κατεβάσουν τις σημαίες, θα διαφωνήσω».
Πηγή φωτογραφίας: Hurriyet

http://www.nooz.gr/greece/1490791/dimarchos-foyrnwn--den-katebike-kamia-elliniki-simaia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Εκκενώνονται χωριά

  Ελλάδα Μάχη από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο – Κάηκε Πυροσβεστικό όχημα – Στο Ξυλόκαστρο εσπευσμένα ο Αρ...