Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πάσχα στις φυλακές της Αδριανούπολης θα κάνουν οι δυο Έλληνες στρατιώτες

Σήμερα θα τους δουν οι γονείς τους

Στις φυλακές της Αδριανούπολης βρίσκονται για 36η ημέρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί. Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.
Σήμερα, μεσημέρι Μεγάλης Παρασκευής θα δουν για πέμπτη φορά τους γονείς τους και οπως είναι φυσικό, το κλίμα αναμένεται να είναι βαρύ και ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα που θα περάσουν μακριά από τα παιδιά τους. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα υπάρχει και μια σημαντική διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα επισκεπτήρια καθώς οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ίσως δουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι.
Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει η δυνατότητα για συνάντηση δια ζώσης, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.
Οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη αναμένεται να φτάσουν στις φυλακές περίπου στις 13.00, ενώ νωρίτερα θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Οι Έλληνες στρατιωτικοί ζήτησαν για ακόμα μια φορά να τους φέρουν βιβλία, για να περνούν τις ώρες τους στο κελί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Εκκενώνονται χωριά

  Ελλάδα Μάχη από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο – Κάηκε Πυροσβεστικό όχημα – Στο Ξυλόκαστρο εσπευσμένα ο Αρ...