Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Π. Καμμένος: «Ο Ρ.Τ. Ερντογάν είναι τρελός - Μπορεί να κρατήσει τους Έλληνες στρατιωτικούς 15 χρόνια»



Σχόλιο μήπως πρέπει και εμείς πλέον να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα τούς Τούρκους ? είναι πλέον ξεκάθαρο΄ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν απαχθεί από την ΜΙΤ κανείς πλέον δεν πιστεύει αυτά που μας έχουν σερβίρει ? στα περισσότερα Δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής. Σιγά σιγά ξετυλίγουν το κουβάρι Βλέπεις δηλώσεις σήμερα στους Συντάκτες του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου το θέμα με τούς Στρατιωτικούς.🕵️‍♀️ Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια συνομιλίας του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τον «τρελό».

Μάλιστα στο ερώτημα πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί απάντησε «μπορεί σε ένα, μπορεί και σε δεκαπέντε χρόνια» εξηγώντας πως στην γειτονική χώρα δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη».🕵️‍♀️🤔ο Συντάκτης Θ.Π

ΥΓ Οι Τούρκοι θα το τραβήξουν και θα μας εκβιάζουν συνέχεια, μέχρι στιγμής τα γεγονότα αυτό δείχνουν ο
Σουλτάνος πλέον πρέπει να καταλάβει και να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα ποτέ δεν είναι αργά !!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...