Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Πολάκης σε Παπαντωνίου: Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε λερωμένο


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Πολάκης σε Παπαντωνίου: Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε λερωμένο

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
«Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις», «το μαντίλι σου βρέθηκε λερωμένο, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στο Γιάννο Παπαντωνίου, που χαρακτήρισε «δόγμα Πολάκη», την απόφαση για την προφυλάκισή του.
Μια απροσδόκητη κόντρα ξέσπασε μετά την απόφαση για προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για μίζες ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων.
Αποχωρώντας από τα ανακριτικά γραφεία ο πρώην υπουργός κ. Παπαντωνίου μίλησε για «δόγμα Πολάκη» που εργαλειοποιεί τη δικαιοσύνη και θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία.
«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά», είπε στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Σε υψηλούς τόνους του απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
«Τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολακη", ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!! Γιάννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ!!! Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις», έγραψε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στο Facebook.
Ο κ. Πολάκης άφησε αιχμές κατά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, διερωτώμενος αν θα βγάλουν ανακοινώσεις «υπέρ της δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της».
Παυλος Πολακης
3 ώρες πριν
Με 800 σελίδες κατηγορητήριο,με 3 εκατομ μίζες στα πράσα μετα τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005)
τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολακη"ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!
Γιαννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (απο τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!
Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις....
ΥΓ καμια ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσυνης που έπραξε το καθήκον της ,θα βγάλει η ΝΔ και το κιναλ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνιου εχουμε πέσει σε κατάθλιψη;
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...