Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Στρατοδικείο για Μητρετώδη, Κούκλατζη και τους ανωτέρους τους


Υποδοχή ελλήνων στρατιωτικών

Στρατοδικείο για Μητρετώδη, Κούκλατζη και τους ανωτέρους τους

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Η ώρα της αλήθειας ήρθε για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στη σύλληψη των Μητρετώδη και Κούκλατζη από τουρκική περίπολο. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αλλά και οι ανώτεροί τους θα παραπεμφθούν στο στρατοδικείο.
Στο στρατοδικείο θα παραπεμφθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοίΔημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης, που συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο από τουρκική περίπολο στον Έβρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού Open TV.
Το έγγραφο θα κοινοποιηθεί στους ίδιους αλλά και στους ανωτέρους τους και θα διερευνηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν την 1η Μαρτίου και οδήγησαν στη σύλληψη των δύο Ελλήνων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κατηγορητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται συνολικά σε περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία θα απολογηθούν αρχικά εγγράφως.
Αξίζει να σημειωθεί πως 14 μέρες μετά την απελεύθερωσή τους είχε ολοκληρωθεί — με τις απολογίες των Μητρετώδη και Κούκλατζη — η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που είχε διατάξει το ΓΕΕΘΑ, ωστόσο πλέον ζητούνται νέες εξηγήσεις για να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης, καθώς έχουν διαπιστωθεί σημαντικά λάθη και παραλείψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Εως 31 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται καταιγίδες Ιστορία από Newsroom • 9 ώρ. • 3 λεπτά ανάγνωσης

  Καιρός: Εως 31 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται καταιγίδες Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές  βροχές  και πιθανώς μεμονωμένες ...