Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη λόγω ύποπτου πακέτου

FBI και αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη

Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη λόγω ύποπτου πακέτου

© AFP 2018 / Bryan R. Smith
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ μετά τις αποστολές τρομοδεμάτων στον Μπάρακ Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον και ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για ύποπτο πακέτο στα γραφεία του CNN.
Σε εκκένωση των γραφείων του στη Νέα Υόρκη προχώρησε το CNN μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου στο κτίριο που στεγάζεται.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο πρακτορείο AFP, πως δέχτηκε κλήση να ερευνήσει ένα ύποπτο πακέτο στο Time Warner Center, όπου βρίσκονται τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη.
​Το CNN μετέδωσε ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε πως «αυτή τη στιγμή η κατάσταση βρίσκεται υπό τον έλεγχο»
Νωρίτερα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, έκαναν γνωστό ότι ανάμεσα στην αλληλογραφία του πρώην Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, βρέθηκαν δύο δέματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συσκευές ήταν παρόμοιες με αυτές που είχαν σταλεί στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος τη Δευτέρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο αποστολέας των παραπάνω τρομοδεμάτων ενώ δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για αυτές τις ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κατέβηκαν επιβάτες από συρμό λόγω φωτιάς

  Κατέβηκαν επιβάτες από συρμό λόγω φωτιάς ΕΛΛΑΔΑ 25.09.24 18:28 Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα, από φωτιά που εκδηλώθηκ...