Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μαρτυρίες για τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο


Το νησί της Ρόδου.

Μαρτυρίες για τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

CC0 / herbert2512 / greece
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Δύο μαρτυρίες φέρονται να εμπλέκουν και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ενδεχόμενο που δεν είχε αποκλείσει και ο Αλέξης Κούγιας.
Την ύπαρξη τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έχει καταγγείλει στις Λιμενικές Αρχές μια γυναίκα που το μοιραίο βράδυ είδε το λευκό βαν των δραστών. Ακόμα ένα άτομο κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο στο στυγερό έγκλημα, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ενδεχόμενο που είχε αφήσει ανοιχτό και ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης, Αλέξης Κούγιας.
Η γυναίκα που κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές την ύπαρξη τρίτου ατόμου, φέρεται να είδε τους δράστες έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
«Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο που βρισκόταν το αμάξι κι ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση», ανέφερε η γυναίκα.
Για ένα ακόμη πρόσωπο που βρισκόταν σε κοντινό σημείο και ανέφερε στο λιμεναρχείο της Ρόδου πως είδε τρίτο άτομο, έκανε λόγο το ίδιο Μέσο, επικαλούμενο τη δικογραφία της υπόθεσης.
«Είδα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο ξενοδοχείο, παρκαρισμένα ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ήταν τα άτομα, τα οποία είδα στις ειδήσεις. Το έναν το ήξερα», φέρεται να αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βροχερός καιρός σε αρκετές περιοχές και πτώση της θερμοκρασίας

  Facebook Twitter E-mail Copy link Print Συνεχίζει να επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα το κύμα κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» και σύμφωνα με το  Meteo...