Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Χρυσοχοΐδης: Είμαστε αλληλέγγυοι με τους συγγενείς των θυμάτων και συμπάσχουμε


Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χρυσοχοΐδης: Είμαστε αλληλέγγυοι με τους συγγενείς των θυμάτων και συμπάσχουμε

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να συμπαρασταθούμε στη Χαλκιδική και να κλείσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές, δήλωσε από την Χαλκιδική ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«H Χαλκιδική δοκιμάστηκε από έντονο καιρικό φαινόμενο που άφησε πίσω του έξι νεκρούς, δύο παιδιά εξ αυτών και υπάρχει κι ένας αγνοούμενος ψαράς, για τον οποίο το Λιμενικό Σώμα πραγματοποιεί έρευνα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέβη στην περιοχή προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για τη διαχείριση της κρίσης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε τους συγγενείς των θυμάτων ότι η Πολιτεία θα σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό τους, συμπληρώνοντας πως η παρουσία των υπηρεσιών της χώρας «υπήρξε πρωτοφανής, γενναία, με αυταπάρνηση».
Όπως είπε ο υπουργός «δεν υπήρξαν πλημμυρικά αποτελέσματα, υπήρξαν πτώσεις δέντρων που κόστισαν τις ζωές των ανθρώπων» και πως θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές με βάση τους ισχύοντες νόμους.
Ο τραγικός απολογισμός από τα ακραία φαινόμενα που έπληξαν την Χαλκιδική είναι έξι νεκροί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Εκκενώνονται χωριά

  Ελλάδα Μάχη από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο – Κάηκε Πυροσβεστικό όχημα – Στο Ξυλόκαστρο εσπευσμένα ο Αρ...