Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ» (Βίντεο)


Ο Αλέξης Τσίπρας στο 2ο φόρουμ Υψηλού Επιπέδου της Πρωτοβουλίας για τον «Δρόμο του Μεταξιού»

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ» (Βίντεο)

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εθνικές εκλογές 2019 (113)
 0  0  0
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, δίνοντας τέλος στο εμπάργκο της Κουμουνδούρου στον τηλεοπτικό σταθμό.
«Όλα όσα συνέβησαν δεν είναι ξεχασμένα, είναι όμως περασμένα. Δίνεται μια ευκαιρία και στον σταθμό να ξανασκεφτεί την γραμμή που είχε όλο αυτό το διάστημα», δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ - δίνοντας τέλος στο εμπάργκο της Κουμουνδούρου στον τηλεοπτικό σταθμό. 
Κατά την έναρξη της συνέντευξης, ο κ. Τσίπρας είπε ότι δίνεται μια ευκαιρία και στον ΣΚΑΪ να ξανασκεφτεί την γραμμή που είχε όλο αυτό το διάστημα. Επεσήμανε, δε, ότι «ήταν μια οριακή απόφαση που δεν φάνηκε να κάνει τη στάση του σταθμού καλύτερη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ» απάντησε ερωτηθείς από τη Σία Κοσιώνη γιατί τελικώς μετέβη στον ΣΚΑΪ, με τον Αλέξη Παπαχελά να σημειώνει από την πλευρά του πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν είχε κλείσει ποτέ την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μίλησε, δε, για δημοσιογράφους οι οποίοι «διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από ένα σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα».
Εκτοξεύοντας τα βέλη του στον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρωθυπουργός καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι «είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει σε ντιμπέιτ μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Δεν τήρησε τον λόγο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/TDZ0P9