Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Οι επιλογές του Μητσοτάκη για τη διοίκηση της ΕΡΤ


Το σήμα της ΕΡΤ

Οι επιλογές του Μητσοτάκη για τη διοίκηση της ΕΡΤ

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas/SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
ΕΡΤ
 0  0  0
Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να έχει καταλήξει στους κ.κ. Ζούλα και Γαμβρίτσιο για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, αντίστοιχα, της ΕΡΤ.
Ζήτημα λίγων ημερών πρέπει να θεωρείται η απόφαση της κυβέρνησης για την πλήρωση των ανώτερων θέσεων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «iefimerida.gr», για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ προορίζεται ο νυν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΜαξίμουΚωνσταντίνος Ζούλας.
Παράλληλα, ως διευθύνων σύμβουλος προωθείται η επιλογή του Γιώργου Γαμβρίτσιου, ο οποίος είχε βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και επί κυβερνήσεως Γεώργιου Παπανδρέου.
Τις παραπάνω πληροφορίες φέρεται να επιβεβαιώνει και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει τα εξής:
«Ζούλας και Γαμβρίτσιος στην ΕΡΤ, είναι επιλογές Μητσοτάκη που στέλνουν το μήνυμα της δημοσιογραφικής ποιότητας και του επαγγελματισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραηλινός Πρέσβης : «Δεν επιθυμούμε εξάπλωση της έντασης στη Μέση Ανατολή»

  Μαρία Τσιλινίκου   Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:39 1 SHARES Ο ισραηλινός πρέσβης στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς @kitas22 Ο  Ισραηλινός πρέσβης  ...