Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις στιγμές τρόμου στην εφορία

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης είδε το φως της δημοσιότητας, το πρωί του Σαββάτου.
Η στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης καταγράφεται σε βίντεο που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Οι σκληρές εικόνες προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας της ΔΟΥ Κοζάνης, με το επίμαχο βίντεο να δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα protothema.gr.
Στο βίντεο εικονίζεται ο 45χρονος άνδρας που το μεσημέρι της Πέμπτης μπήκε στη ΔΟΥ Κοζάνης, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και άρχισε να χτυπά κόσμο με τσεκούρι που έβγαλε από τον σάκο του.
Ο άνδρας διακρίνεται να εισέρχεται σε γραφείο κρατώντας ένα σακίδιο από το οποίο έβγαλε το τσεκούρι με το οποίο χτύπησε πρώτα έναν 56χρονο εφοριακό και στη συνέχεια κι άλλους συναδέλφους του.
Ο άτυχος άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς ο δράστης του επέφερε τρία χτυπήματα, πριν επιτεθεί στην πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν μπροστά του.
Η τρίτη υπάλληλος προσπαθεί να ξεφύγει με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να σωριαστεί στο έδαφος με τον 45χρονο να την χτυπά με το τσεκούρι στην πλάτη.
Ο διευθυντής της ΔΟΥ επενέβη και κατόρθωσε να σταματήσει τον δράστη με τη βοήθεια ακόμη δύο ανθρώπων.
Επί τόπου έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε τον 45χρονο ο οποίος την Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέοςμε τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/TDZ0P9