Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ο Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο: Το αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται με υπευθυνότητα

 

COVID-19
Κρούσματα: 
53.999.543
Ανέρρωσαν: 
34.787.307

Θάνατοι: 
1.312.292
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Στεφάνι στο Πολυτεχνείο κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Τρίτης, για την 47η επέτειο της εξέγερσης.

Στεφάνι στο Πολυτεχνείο κατέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Τρίτης, ανήμερα της 47ης επετείου.

«Φέτος, η επέτειος αποκτά νέο νόημα μέσα στις περιστάσεις στις οποίες γιορτάζεται. Σήμερα, προτεραιότητες της ελληνικής κοινωνίας είναι η προστασία της δημόσιας Υγείας αλλά και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, ειδικά τους νέους, οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση» τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε:

«Το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα, την οποία όλοι πρέπει να δείξουμε για να βγούμε πιο ισχυροί αλλά και πιο ενωμένοι από αυτή την πρωτοφανή περιπέτεια».

Ο φετινός εορτασμός του Πολυτεχνείου είναι διαφορετικός λόγω του lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων, που έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις. 

Νωρίτερα, στεφάνι κατέθεσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...