Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Σούπερ μάρκετ: Δεν θα πωλούν ρούχα, παπούτσια, βιβλία, ηλεκτρικά στο lockdown

 

Κρούσματα: 
50.449.951
Ανέρρωσαν: 
33.059.368

Θάνατοι: 
1.256.879
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (160)
Βρείτε μας

Όπως ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σταματά η πώληση ειδών ένδυσης - υπόδησης, μεταξύ άλλων, από τα σούπερ μάρκετ.

Σταματά η πώληση προϊόντων όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδηπαιχνίδια και βιβλία από σούπερ μάρκετ, όπως γνωστοποίησε ο  υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Η απόφαση υπεγράφη σήμερα το πρωί και, όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, σκοπός της είναι να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Το Σάββατο, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα, κατά την οποία τέθηκε το εξής αίτημα.

Ο υπουργός επεσήμανε ακόμη πως είναι υπό εξέταση από τον πρωθυπουργό η πιθανότητα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία σε μία προσπάθεια να στηριχτεί ο κλάδος του βιβλίου.

Ολοκληρώνοντας, ο υπουργός γνωστοποίησε πως το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί την Τρίτη στις αρμόδιες επιτροπής της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

NewsIT Ελλαδα 17:27 11/10/2024 Ετοίμαζαν χτυπήματα στην Αθήνα; Από κόσκινο το Tocarev, οι πυροκροτητές και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν σε ΙΧ στην Σωκράτους

  Menu Δημητρης Πωποτας, Αρια Καλυβα Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη υπόθεση του 39χρονου σεσημασμένου Αλβανού  κακοποιού , την πλαστική ε...