Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομία ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

Τα πυρά του εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για τα επεισόδια που ξέσπασαν στη Νέα Σμύρνη μεταξύ κατοίκων και αστυνομίας, στρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η Κουμουνδούρου με ανακοίνωση σημειώνει πως σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, κάνει λόγο για βία πρωτοφανούς αγριότητας από πλευράς των αστυνομικών, η οποία προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών.

«Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ προσθέτει πως όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες.

«Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκινήσαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μετά από αναφορές για συνωστισμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δέχθηκαν επίθεση από 30 αγνώστους και ζήτησαν ενισχύσεις από ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

Στη συνέχεια, ξέσπασαν επεισόδια με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν οκτώ προσαγωγές αλλά και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι κάνουν λόγο για υπέρμετρη αστυνομική βία, ενώ στα social media κυκλοφορούν βίντεο με αστυνομικό να χτυπά με γκλοπ έναν πολίτη που φώναζε πως πονάει.

Έπειτα, περίπου 500 άτομα πραγματοποίησαν πορεία στο αστυνομικό τμήμα και στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βιαιότητα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν νέα επεισόδια και χρήση χημικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...