Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Καιρίδης VS Γιώργου Τσίπρα: «Σκάστε» ο ένας, «είσαι καραγκιόζης» ο άλλος - Βίντεο

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Σε ρινκ μετατράπηκε ο «αέρας» εκπομπής του Action24 όταν ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Γιώργος Τσίπρας κλήθηκαν να μιλήσουν για τις διαδηλώσεις.

Γηπεδικοί χαρακτηρισμοί και κατάσταση εκτός ελέγχου επικράτησε στον «αέρα» εκπομπής του Action24 μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα. 

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση έφτασε στις διαδηλώσεις και την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση με εκφράσεις όπως «σκάστε» και «είσαι καραγκιόζης» να ακούγονται από τους δύο συνομιλητές.

«Εγώ θα προσπεράσω την αθλιότητα του κ. Τσίπρα. Σας άκουσα με μεγάλη υπομονή. Εγώ απεχθάνομαι και την υποκρισία και το ψεύδος. Σας καταλαβαίνω, είστε ο ξάδελφος. Σωπάστε τώρα και ακούστε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης με τον κ. Τσίπρα να απαντά: «Είστε γελοίος. Πάρτε το πίσω για να συζητήσουμε».

Το επεισόδιο είχε και συνέχεια με την κ. Καιρίδη να ανα

φέρει:

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο επίσημος, η νεολαία του καλεί σε διαδηλώσεις, είναι αστείο να προσπαθούμε δικολαβίστικα να πούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του» και τον κ. Τσίπρα να απαντά: «τι λαϊκισμός είναι αυτός, φοβερός».

Ακολούθησε η κορύφωση με τον βουλευτή της ΝΔ να ζητά από τον κ. Τσίπρα να «σκάσει»:

«Κύριε Τσίπρα σκάστε, μπορείτε. Παρακαλώ» και να λαμβάνει την απάντηση «είσαι καραγκιόζης. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος. Να το πάρει πίσω. Να ζητήσει συγγνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μπάιντεν για θάνατο Νασράλα: «Δικαιοσύνη για χιλιάδες Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Λιβανέζους»

  Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 20:14 REUTERS/Mike Segar Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν Share: Share via Facebook   Share via ...