Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Υπουργοί - «πυροσβέστες» σπεύδουν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη

 Υπουργοί - «πυροσβέστες» σπεύδουν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη

Κατεβασμένα ρολά στη Θεσσαλονίκη (Φωτογραφία Αρχείου) 

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ



Ακολουθήστε μας στο Google news 

Εκτάκτως μεταβαίνουν αύριο το πρωί τρεις υπουργοί στις τρεις πόλεις για τις οποίες η κυβέρνηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά να μην συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις τους στο πανηγυρικά εξαγγελθέν πανελλαδικό άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Την εντολή για την στρατολόγηση των τριών κυβερνητικών στελεχών έδωσε ο Πρωθυπουργός και αποστολή τους είναι να «σβήσουν» τις φωτιές που άναψε η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και δύο υπουργοί σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

Κατά τις ίδιες πηγές, σε μια προσπάθεια να μετριαστούν οι εύλογες αντιδράσεις, οι υπουργοί θα συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά με τα μέτρα κατά του νέου κορονοϊού, να συζητηθεί πώς θα διορθωθεί η κατάσταση και τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...