Την απόφασή της να μην αναλάβει οποιαδήποτε θέση τη δεδομένη στιγμή, γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση -διάρκειας περίπου μισής ώρας- έλαβε χώρα σε καλό κλίμα, στο γραφείο του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου.

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι επί του παρόντος, επιθυμεί να παραμείνει απλή βουλευτής, καθώς δεν έχει την ενέργεια να αναλάβει κάποια άλλη θέση. Είπε επιπλέον ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές της δυνατότητες.

Παραμένει πρόεδρος της Κ.Ο. ο Σ. Φάμελλος

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Στην αρχή της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε στον Σωκράτη Φάμελλο ότι θα συνεχίσει το έργο του, ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με φόντο και τις πρώτες αλλαγές σε θέσεις-κλειδιά του κόμματος που αποφάσισε χθες ο κ. Κασσελάκης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη

Με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία.

Χθες Δευτέρα, την επομένη του β’ γύρου εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, επικοινώνησαν με τον κ. Κασσελάκη και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης: