Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δημοσκόπηση: Δεν λειτουργεί το επιτελικό κράτος λένε οι πολίτες

 μητσοτακης

EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


Κόλαφο για την κυβέρνηση αποτελεί το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. 

Μεταξύ άλλων, περίπου 2 στους 3 ερωτώμενοι τονίζουν ότι το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν λειτουργεί. Επίσης, σχεδόν 3 στους 4 υπογραμμίζουν ότι είναι λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση, τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Ιουνίου. 

Σημειώνεται ότι μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες, το Μαξίμου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων που κλήθηκε να διαχειριστεί, με κυριότερα τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, είναι εμφανές το επιτελικό μπάχαλο, με υπουργούς να αδειάζονται από το Μαξίμου ή και να οδηγούνται σε παραίτηση

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 40% θετικής γνώμης (και 52% αρνητικής), τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έχει 25% ποσοστό θετικής γνώμης (και 45% αρνητικής), ενώ ένα πολύ υψηλό ποσοστό της τάξης του 30% δεν εκφέρει άποψη.

Όσον αφορά τις συσπειρώσεις, το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας αγγίζει το 79%, του ΣΥΡΙΖΑ το 67%, του ΠΑΣΟΚ το 77% και του ΚΚΕ το 90%.

Πόσο κοστίζει ένα αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας το 2023

ακουστικα βαρηκοιασ,ακουστικα βαρηκοιασ ,ακουστικα βαρηκοιασ Phonak τιμεσ,ακουστικα βαρηκοιασ... 

Sponsored by Αόρατα ακουστικά βαρηκ...

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...