Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Μητσοτάκη – Κασσελάκη τις επόμενες μέρες

 Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη, είχε ο πρωθυπουργός. Τον συνεχάρη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Λίγο νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «δεν σχολιάζουν τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση», σημειώνοντας παράλληλα ότι «πρόκειται για δημοκρατική διαδικασία που ανέδειξε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

ADVERTISEMENT

Ωστόσο, στο γνωστό κλίμα της κυβερνητικής γραμμής, που βλέπει «τοξικότητα» σε κάθε κριτική που δέχεται, οι πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι «ο τόπος χρειάζεται μία εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση που φυσικά θα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, χωρίς όμως τοξικό λόγο, όπως είχε επισημάνει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στη ΔΕΘ».

Με αιχμή το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ακόμη δεν έχει ξεδιπλώσει την πολιτική του πλατφόρμα έριξαν και τις «μπηχτές» τους λέγοντας πως «αναμένουν τις πολιτικές θέσεις και τον πολιτικό λόγο του κ. Κασσελάκη σε όλα τα κρίσιμα θέματα -εάν θα πολιτευτεί δηλ. με όρους ουσίας και όχι επικοινωνίας- υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ούτε υποτιμά -ούτε όμως και φοβάται- τον όποιον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...