Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

TikTok: Πρόσφεραν σε influencer 5.000 δολάρια για να… υποστηρίξει το Ισραήλ – Τι ισχυρίζεται (Video)

 


TikTok: Πρόσφεραν σε influencer 5.000 δολάρια για να… υποστηρίξει το Ισραήλ – Τι ισχυρίζεται (Video)

Ο δημοφιλής χρήστης του TikTok, ο Γκάι Κρίστενσεν, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @yourfavoriteguy στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε ένα printscreen από ένα email που ισχυρίζεται ότι εστάλη από μια ισραηλινή οργάνωση, η οποία του προσφέρει χρήματα για να υποστηρίξει το Ισραήλ.
Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Κρίστενσεν, ο οποίος έχει σχεδόν τρία εκατομμύρια ακολούθους στην πλατφόρμα, φέρεται να γίνεται αποδέκτης μιας προσφοράς 5.000 δολαρίων για να «δεσμευτεί» να υποστηρίξει το Ισραήλ.

Στο μήνυμα που έλαβε ο Κρίστενσεν, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν την υποστήριξή του για την παλαιστινιακή υπόθεση, αναφέρεται ότι είχε πιστέψει τα ψέματα των «λυσσασμένων σκύλων»…

Σε ένα βίντεο που συνοδεύει το στιγμιότυπο οθόνης, ο δημοφιλής tiktoker επιβεβαιώνει την υποστήριξή του για την παλαιστινιακή υπόθεση και αποκαλεί την προφανή προσπάθεια αλλαγής των απόψεών του «απολύτως αηδιαστική».

Αν και δεν μπορεί να επαληθευθούν ανεξάρτητα οι ισχυρισμοί, και άλλοι influencer έχουν επίσης αναφέρει ότι προσεγγίστηκαν από φιλο-ισραηλινές ομάδες για να δηλώσουν δημόσια την υποστήριξή τους στο κράτος του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου