Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζεται το «ξήλωμα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Βέττας από αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά 10.09.2024 | 13:58

 

Συνεχίζεται το «ξήλωμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, υπέβαλε ο Δημήτρης Βέττας.

Μετά την παραίτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, αποχώρησε και ο Δημήτρης Βέττας Σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Βέττας ανέφερε:

«Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγγου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ.Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγγου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ.
Ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε.

114

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ο Παύλος Φύσσας ζει»: Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι UPD

  Eurokinissi  ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.09.24 20:15 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Αυτές οι μέρες είναι του Παύλου - Αντιφασιστικ...