Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν πάει για αποστρατεία, αλλά δεν διευκρινίζει τις προθέσεις του

 kasselakis

Eurokinissi


Δεν αποχωρεί από την πολιτική • «Ζυγίζει» τις επιλογές του

«Σημάδια ζωής» από τον έκπτωτο Στέφανο Κασσελάκη που τηρούσε σιγή ιχθύος από το απόγευμα της Κυριακής, όταν και υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής εναντίον του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο τέως πρόεδρος διαμηνύει σήμερα, μέσω συνεργατών του, πως δεν αποστρατεύεται από την πολιτική -όπως γράφτηκε- και πως παραμένει παρών στις πολιτικές εξελίξεις. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτό συνεπάγεται εκ νέου υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή μήνυμα για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως τα επόμενα 24ωρα, ενδεχομένως και με μία πολιτική εκδήλωση. 

Ακόμα, το επιτελείο Κασσελάκη ισχυρίζεται πως δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «παραγγελία δημοσκοπήσεων» και σφυγομετρήσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να τερματίσει τη φημολογία για αποχώρησή του από την πολιτική και προετοιμάζει το επόμενο βήμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ο Παύλος Φύσσας ζει»: Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι UPD

  Eurokinissi  ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.09.24 20:15 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Αυτές οι μέρες είναι του Παύλου - Αντιφασιστικ...