Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ «Όχι στην εξαθλίωση των συνταξιούχων»

«Όχι στην εξαθλίωση των συνταξιούχων»

4.jpg

Διαμαρτυρία συνταξιούχωνΑπό τη σημερινή κινητοποίηση | EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Με συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί οι συνταξιούχοι του Ενιαίου Δίκτυου Συνταξιούχων για την «παράνομη εισφορά ασθενείας».
Οι διαμαρτυρόμενοι τονίζουν ότι «τα παρανόμως παρακρατηθέντα» αφορούν περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχους και ζητούν να επιστροφή τους.
«Η εισφορά υπέρ του κλάδου υγειονομικής περίθαλψης έπρεπε από το 2010 και μετά (όταν ξεκίνησαν οι μνημονιακές μειώσεις στις συντάξεις) να επιβάλλεται επί του καταβαλλόμενου ποσού και όχι επί του ονομαστικού, που αναγράφεται στην πράξη συνταξιοδότησης», ανέφεραν στη σχετική ανακοίνωση.
Η κινητοποίηση έρχεται λίγες μέρες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 3 Νοεμβρίου κατά των περικοπών των επικουρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...