Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Κινδυνολογία Αρχιεπισκόπου

ieronimos.jpg

ΙερώνυμοςΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Εκκίνηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο έκανε στις «Ιστορίες» (ΣΚΑΪ) ο Αλέξης Παπαχελάς και όταν τον ρώτησε για την ανέγερση τζαμιού, απάντησε ότι, ενώ αρχικά ήταν θετικός, τώρα «δεν είναι καιρός για τέτοια πράγματα.
Θα μπορούσε να αναβληθεί κατά τη δική μου την άποψη, έως ότου να ξεκαθαρίσει το θέμα των μουσουλμάνων [...] Και αυτό να γίνει, ποιος θα το διοικήσει; Θα είναι ένας τόπος προσευχής ή θα είναι ένας χώρος διδασκαλίας; Ποιος θα διδάξει τον μουσουλμανισμό; Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Και ο άλλος ο κίνδυνος ότι θα γίνει αφορμή πολέμου μεταξύ των μουσουλμάνων».
Αλλά και αργότερα ακούστηκε να λέει ότι «όπως είναι η πατρίδα μας, και ο κίνδυνος του ανθελληνισμού και του αποχριστιανισμού είναι φανερός πια».
Για να... ολοκληρώσει όταν ρωτήθηκε για τον Αμβρόσιο: «Επειδή είναι γνωστός μου, μαζί μεγαλώσαμε, σπουδάσαμε κ.λπ., δεν κάνει λάθος. Αυτά που επισημαίνει δεν είναι λάθη, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα λέει».
Τι να πει κανείς; Ιερές ιστορίες... για αγρίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...