Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Χείμαρρος στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, κλειστό το ένα ρεύμα


Καταιγίδα

Χείμαρρος στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, κλειστό το ένα ρεύμα

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο εξαιτίας χειμάρρου που πλημμύρισε το οδόστρωμα.
Πολλαπλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η βροχή στην Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν στη χώρα έως την Πέμπτη σύμφωνα με την ΕΜΥ. Δρόμοι πλημμύρισαν, διακόπηκε η κυκλοφορία και η ισχυρή βροχή προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, τα σοβαρότερα εκ των οποίων εμφανίζονται ξανά στη Μάνδρα.
Ο κεντρικός δρόμος Κοροπούλη στη Μάνδρα «φούσκωσε» εκ νέου από το ορμητικό ρεύμα που «κατεβαίνει» από το όρος Πατέρα, ανεβάζοντας επικίνδυνα τη στάθμη. Τα φερτά που κατεβαίνουν από το βουνό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρασύρουν τα υλικά για τα υπό κατασκευή πεζοδρόμια.
Προβλήματα καταγράφονται και στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, εξαιτίας χειμάρρου που πλημμύρισε το οδόστρωμα. Την ίδια ώρα, η τροχαία διέκοψε ξανά τη διεύλευση των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, έχει κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας από το 29,5ο χιλιόμετρο, κοντά στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας, ενώ με δυσκολία εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια.
Από την πλευρά της, η παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου έχει κλείσει από το 33ο χιλιόμετρο έως τα ναυπηγεία Ελευσίνας.
Κλειστή παραμένει και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μάνδρα, ενώ η κυκλοφορία στον κόμβο Μάνδρας-Μαγούλας, στο ρεύμα προς Αθήνα, έχει επίσης διακοπή.
Τέλος, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών από τον κόμβο Μάνδρας.
Η αστυνομία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις παραπάνω περιοχές και σημεία.
Σημειώνεται ότι κλειστοί είναι επίσης, και οι παρακάτω δρόμοι:
1. Οδός Στρατηγού Ρόκα στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα, στο ρεύμα προς Μάνδρα
2. Οδός Λεωνίδα Στάμου, στο ύψος του κόμβου Μάνδρας-Μαγούλας
3. Οδός Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας, στα Μέγαρα.
Την ίδια στιγμή, η έντονη βροχόπτωση έχει ήδη δημιουργήσει για άλλη μία φορά σοβαρά προβλήματα σε Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής. Η πυροσβεστική έχει δεχτεί 13 κλήσεις για παροχή βοήθεια και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων.
Λόγω έντονης βροχόπτωσης, στις περιοχές Μαγούλας και Μάνδρας Αττικής, η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής, έχει δεχτεί 13 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, υπήρξε επίσης διακοπή της κυκλοφορίας και στην οδό Πειραιώς από Χαμοστέρνας έως Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα, η οποία αργότερα αποκαταστάθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...