Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Μύλος και πάλι οι ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση Λαζαρίδη


Το λογότυπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μύλος και πάλι οι ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση Λαζαρίδη

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γ. Λαζαρίδης για το Σκοπιανό. Να παραδώσεις την έδρα, του λένε οι ΑΝΕΛ. Απολύτως σταθερή η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Δ. Τζανακόπουλο. «Το μάθαμε από τα ραδιόφωνα», είπε ο Θ. Παπαχριστόπουλος. «Δεν τον κατηγορώ αλλά άργησε», λέει ο Δ. Καμμένος.
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προτάσσοντας ως αιτία, ότι πρέπει να υπερψηφιστεί η συμφωνία με την πΓΔΜ με πλειοψηφία 3/5, δηλαδή με 180 βουλευτές. «Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης το απέκλεισε, γεγονός που με αναγκάζει να διαχωρίσω τη θέση μου», αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης στη δισέλιδη επιστολή του.
Δ. Τζανακόπουλος: Απολύτως σταθερή η κυβερνητική πλειοψηφία
Όχι μόνο δεν απειλείται η κυβερνητική πλειοψηφία αλλα είναι απολύτως σταθερή, το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Κόκκινο για την αποχώρηση Λαζαρίδη. Είπε ότι του κάνει εντύπωση η χρονική στιγμή που ήρθε αυτή η ανεξαρτητοποίηση μετά το τεράστιοι βήμα για την έξοδο της χώρας από την μνημονιακή επιτροπία.
Για τις αιχμές Λαζαρίδη κατά του ίδιου με αιχμή ενδεχόμενη κύρωση της συμφωνίας από 180 βουλευτές, ο κ. Τζανακόπυλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η πρόταση του Καμμένου για την αυξημένη πλειοψηφία ήρθε μετά από την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. Και ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος όποτε έχει προκύψει πρόβλημα συζητούν με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό όλες τις προτάσεις. Αυτό θα γίνει και τώρα».
ΑΝΕΛ: Να παραδώσει την έδρα. «Δεν του ανήκει και δεν την αντέχει»
Να παραδώσει την έδρα ζήτησε από τον κ. Λαζαρίδη ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης. Τον κατηγορεί πως δεν άντεξε το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων.
Σχετικά με την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές, ο κ. Τοσουνίδης απαντά στον κ. Λαζαρίδη πως ο μόνος ισχυρισμός του στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, «έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου».
Έμαθα για τον Λαζαρίδη από τα ραδιόφωνα, τόνισε ο Θ. Παπαχριστόπουλος
Αιφνιδιασμένος για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη, εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον Real fm. Είπε πως το έμαθε από τα ραδιόφωνα και πως ο κ. Λαζαρίδης «δεν είχε προειδοποιήσει κανέναν». Τόνισε με έμφαση, πως «αυτή η κυβέρνηση δεν θα πέσει, θα συνεχίσει ο κόσμος να χαλάσει».
Με την Αυγή στην κωλότσεπη κυκλοφορεί ο Παπαχριστόπουλος, λέει ο Δ. Καμμένος
Σφοδρή επίθεση στο Θανάση Παπαχριστόπουλο εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, που διεγράφη από τους ΑΝΕΛ όταν υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι Συριζαίος. κυκλοφορεί με την Αυγή στην κωλότσεπη. Έτσι είναι η ζωή ο καθένας κάνει τις επιλογές του», είπε ο Δ. Καμμένος στον Real fm.
Για την αποχώρηση Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Δ. Καμμένος είπε ότι έπρεπε να έχει φύγει το βράδυ που αποχώρησε και εκείνος. «Δεν τον κατηγορώ αλλά άργησε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T666lG