Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Κυβέρνηση: Επιχειρηματικά συμφέροντα και σχέδιο αποστασίας πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Κυβέρνηση: Επιχειρηματικά συμφέροντα και σχέδιο αποστασίας πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Βολές Καμμένου κατά Μαρινάκη, μέσω twitter
Δημοσίευση πριν από 33' / Ανανεώθηκε πριν από 12'

Κυβέρνηση: Επιχειρηματικά συμφέροντα και σχέδιο αποστασίας πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη
Επιχειρηματικά συμφέροντα που απεργάζονται ένα νέο σχέδιο αποστασίας βλέπουν πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη, στελέχη της κυβέρνησης. 
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ που καλούσαν τον βουλευτή να επιστρέψει την έδρα «διαφορετικά θα είναι αποστάτης», κυβερνητικές πηγές με μία ιδιαιτέρως οξεία ανακοίνωση έκαναν λόγο για σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, με τη στήριξη επιχειρηματιών που έχουν ως έδρα τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, και προς όφελος του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Συγκεκριμένα, όπως σημείωναν οι κυβερνητικές πηγές «συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. Είναι προφανές το γιατί. Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη». 
Οι ίδιοι κυβερνητικοί παράγοντες εξέφραζαν, δε, τη βεβαιότητά τους ότι η προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης δεν θα πετύχει καθώς «ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες». Κατέληγαν, δε, καλώντας τον κ. Λαζαρίδη να «αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού». 

Βολές Καμμένου κατά Μαρινάκη

Την αποχώρηση Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ σχολίασε, εμμέσως πλην σαφώς, και ο Πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μέσω twitter. Μάλιστα, δεν έκανε κάποιο σχόλιο αλλά ανήρτησε το βίντεο από την περίφημη αναφορά του κ. Ευ. Μαρινάκη ότι «η Χούντα πέφτει», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «δείξει» ότι θεωρεί τον επιχειρηματία ως ένα εξ όσων επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ζελένσκι: Νέα έκκληση για επείγουσες παραδόσεις όπλων

  ΚΟΣΜΟΣ  / Σάββατο 27 Απριλίου 2024, 17:49:56 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε σήμερα νέα έκκληση για ενίσ...