Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Έγινε της... (Νότιας) Κορέας, νοκ-άουτ οι Γερμανοί

Έγινε της... (Νότιας) Κορέας, νοκ-άουτ οι Γερμανοί

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-0
Η μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ ήρθε από το Καζάν. Η Νότια Κορέα με παλικαρίσια εμφάνιση και χωρίς κανένα ίχνος κόμπλεξ, νίκησε με 2-0 τους Γερμανούς και τους απέκλεισε για πρώτη φορά μετά το 1938 σε φάση ομίλων του Μουντιάλ. Προβολή εικόνας στο Twitter


Προβολή εικόνας στο Twitter


Οι Νοτιοκορεάτες μπήκαν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν συνθήκες έκπληξης σκοράροντας πρώτοι και λίγο έλειψε να το καταφέρουν. Στο 19' από ασταθή απόκρουση του Νόιερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζουνγκ, ο Σονμ προσπάθησε να στείλει την μπάλα αλλά τον πρόλαβε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Γερμανίας. Στο 25' ο Σον απείλησε και πάλι, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Οι Γερμανοί έκαναν μόνο μία καλή φάση με τον Χούμελς που πλάσαρε πάνω στον Τσο στο 40'.  
Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα ρεσιτάλ επεμβάσεων του Τσο και απίστευτων ευκαιριών από την πλευρά της Νότιας Κορέας να "τελειώσουν" αντεπιθέσεις. Όσο περνούσε η ώρα οι Γερμανοί ανέβαζαν τις γραμμές τους στο γήπεδο, γνωρίζοντας ότι οι Σουηδοί κέρδιζαν, είχαν κλείσει τους Νοτιοκορεάτες στην περιοχή τους, όμως τα κενά στα μετόπισθεν ήταν πολλά.



Ο Kim Young-gwon στο 90'+ 3' ανοίγει το σκορ για την Νότια Κορέα .
ΝΚορέα 🇰🇷 - Γερμανία 🇩🇪 1-0.@FIFAWorldCup 🏆
⚽Μπες στο παιχνίδι, μπες στο http://fifaworldcup2018.ert.gr ⚽

Στο 87', ο Χούμελς έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 0-1 για τους Γερμανούς, αφού μόνος του αντί να βρει τη μπάλα με το κεφάλι την βρήκε με τον ώμο και στο 90΄, μετά από κόρνερ και λάθος απομάκρυνση του Κρόος, ο Κιμ από κοντά νίκησε τον Νόιερ (γκολ που πέρασε και από το φίλτρο του VAR). Ο Χούμελς έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία και τελικά στο 95΄με τον Νόιερ να έχει φύγει εκτός περιοχής για να βοηθήσει επιθετικά τους Γερμανούς, ο Σον πήρε την μπάλα από βαθιά μπαλιά και έκανε το 2-0. 

Ο αγώνας έληξε με τους Νοτιοκορεάτες να πανηγυρίζουν έξαλλα και τους Γερμανούς να έχουν μείνει αποσβολωμένοι στο γήπεδο.        
Οι συνθέσεις των ομάδων
Νότια Κορέα (Σιν Τάι-Γιονγκ): Τσο, Γιονγκ Λι, Γιουν, Γ. Γκ. Κιμ, Χονγκ, Τζ. Σ. Λι, Γ. Γ. Τζουνγκ, Τζανγκ, Μουν (69' Τσουν), Κου (56' Χουάνγκ, 79' Γκο), Σον. 
Γερμανία (Γ. Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Χέκτορ (78' Μπραν), Κεντίρα (58'  Γκόμες), Γκορέτσκα (63'  Μίλερ), Εζίλ, Κρόος, Ρόις, Βέρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:40 Pixabay Ενας  36χρονος  συνελήφθη συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) το μεσημέρι στη  Φλώρινα  για ...