Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οι αιχμές Καμμένου για «μακεδονοκλάστες» και η απάντηση Κουίκ


Ο Τέρενς Κουίκ με τον Πάνο Καμμένο

Οι αιχμές Καμμένου για «μακεδονοκλάστες» και η απάντηση Κουίκ

© Φωτογραφία : Aris Oikonomou / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Μας κάνουν και κριτική ενώ τους διορίσαμε χωρίς καν να είναι βουλευτές ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, είπε ο Πάνος Καμμένος. Υπηρετώ την εξωτερική πολιτική όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, του απάντησε ο Τέρενς Κουίκ.
Έμμεσα πυρά κατά του Τέρενς Κουίκ εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, με αιχμή για τη στήριξη του υφυπουργού Εξωτερικών στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε — χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι», είπε ο κ. Καμμένος.
Μήνυμα — απάντηση στον Πάνο Καμμένο, έστειλε μέσω… Καΐρου ο υφυπουργός. Ξεκαθαρίζει ότι υπηρετεί την εξωτερική πολιτική της χώρας, «όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση.
«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφ. Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο ΠΘ & Υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας & η κυβέρνησή μας», έγραψε στο Twitter συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών.
Δήλωση ΥΦΥΠΕΞ Τ.Κουίκ μετά τη συνάντηση με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ κ. Σάμεχ Σούκρι: «Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφ. Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο ΠΘ & Υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας & η κυβέρνησή μας». https://www.amna.gr/mobile/article/303270/T-Kouik-Briskomai-stin-Aigupto-upiretontas-tin-exoteriki-politiki-pou-charassei-o-Al-Tsipras 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φωτιά στην Κορινθία: Εντοπίσθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες

  Φωτιά στην Κορινθία: Εντοπίσθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες Αναμένεται η ταυτοποίηση ώστε να διαπιστωθεί εάν πρ...