Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Συναγερμός στον Ant1! Τηλεφώνημα για βόμβα και εκκένωση!

Συναγερμός στον Ant1! Τηλεφώνημα για βόμβα και εκκένωση!

Συναγερμός στον Ant1! Τηλεφώνημα για βόμβα και εκκένωση! | Newsit.gr
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
Συναγερμός αυτή την ώρα στο κτίριο του Ant1, στο Μαρούσι. Άγνωστος τηλεφώνησε στις 19:55 το βράδυ της Κυριακής, 30.12.2018 και δήλωσε πως σε μία ώρα θα εκραγεί βόμβα!
Μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και δύο περιπολικά έχουν αποκλείσει αυτή την ώρα το σημείο. Δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει, ενώ με φακούς στα χέρια προσπαθούν να εντοπίσουν οτιδήποτε ύποπτο.
Όσο περνά η ώρα, οι δυνάμεις της αστυνομίας αυξάνονται και έχει αποκλειστεί ολόκληρο το τετράγωνο, στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.
Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...