Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δόθηκε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας

Δόθηκε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

© AFP 2018 / Aris Messinis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Δόθηκε τελικά η παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Προθεσμία μέχρι τις 11 Ιανουαρίου έχουν πλέον οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Το μέτρο του ΥΠΟΙΚ αφορά και στην κατάθεση πινακίδων.
Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου του 2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Νωρίτερα σήμερα, πηγές του υπουργείου Οικονομικών άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση, εφ'όσον αυτό θα καθίστατο αναγκαίο.
Τα τέλη που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, ανάλογα με τα κυβικά και το έτος πρώτης κυκλοφορίας του οχήματός τους, κυμαίνονται από 22 έως 1.380 ευρώ. Σημειωτέον ότι για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας διαμορφώνονται με βάση τις εκπομπές ρύπων. Όσον αφορά σε εκείνους που δεν θα καταβάλλουν τέλη εντός της προθεσμίας, θα κληθούν να πληρώσουν και πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...