Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Παραβιάσεων... συνέχεια από τα τουρκικά μαχητικά


Αεροσκάφη F-16 της τουρκικής και πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Παραβιάσεων... συνέχεια από τα τουρκικά μαχητικά

© Sputnik / Alexey Vitvitsky
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Έξι F-16 και δύο CN-235 προχώρησαν σε συνολικά πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου και 36 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της αναχαίτισης, σημειώθηκε και μία εμπλοκή.
Και την Τετάρτη, δεύτερα ημέρα των Χριστουγέννων, συνεχίστηκαν οι παραβιάσεις του εναέριου εθνικού χώρου από τουρκικά μαχητικά στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Παρά τις εορταστικές ημέρες, έξι τουρκικά F-16 και δύο αναγνωριστικά CN-235 προχώρησαν σε συνολικά πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών και 36 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.
Μάλιστα, τέσσερα από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναχαίτισης, υπήρξε και μία εμπλοκή.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη προκλητικότητα καταγράφηκε και ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν τέσσερα F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από τις νήσους Καστελόριζο, Μεγίστη και Ρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φορολογικές δηλώσεις: Δείτε ποια είναι τα εισοδήματα που απαλλάσσονται ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο Η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος να πρέπει να καταβληθεί μέχρι και τέλος Ιουλίου 02.05.2024 | 09:56

  Στις 26 Ιουλίου «εκπνέει» η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος να πρέπει να καταβ...