Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Κυβερνητικές πηγές: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μάζεψε άρον άρον τον κ. Μαλέλη

Το Μέγαρο Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγές: Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μάζεψε άρον άρον τον κ. Μαλέλη

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas/SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χρειάστηκε λιγότερο από 24 ώρες για να «μαζέψει άρον άρον» τον κ. Μαλέλη, παρατηρούσαν κυβερνητικές πηγές, στον απόηχο της δήλωσης του υπεύθυνου επικοινωνίας για τις κυβερνητικές συνεργασίες.
Επίθεση κατά του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσαν κυβερνητικές πηγές την Παρασκευή, με αφορμή τη δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτη Μαλέλη σχετικά με τις κυβερνητικές συνεργασίες.
«Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ», είχε δηλώσει σε χτεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Μαλέλης, συμπληρώνοντας πως «δε θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ» και «δε θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο».
Ο κ. Μαλέλης επανήλθε σήμερα γράφοντας στο Twitter πως «κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν», ενώ υπογράμμισε ότι «η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».
Κυβερνητικές πηγές έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι «χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία».
«Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη», κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φορολογικές δηλώσεις: Δείτε ποια είναι τα εισοδήματα που απαλλάσσονται ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο Η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος να πρέπει να καταβληθεί μέχρι και τέλος Ιουλίου 02.05.2024 | 09:56

  Στις 26 Ιουλίου «εκπνέει» η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος να πρέπει να καταβ...