Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Με κάθε μέσο φεύγουν από την Αθήνα οι εκδρομείς


Ταξιδιώτες στο λιμάνι.

Με κάθε μέσο φεύγουν από την Αθήνα οι εκδρομείς

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής, στους σταθμούς των ΚΤΕΛ, στο αεροδρόμιο Αθηνών και στα τρένα, καθώς σήμερα κορυφώνεται η έξοδος ενόψει του Πάσχα.
Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.
Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής, καθώς οι ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά της χώρας κατά χιλιάδες, για τις γιορτινές ημέρες. Από το λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα 19 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας εννέα ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου τουλάχιστον πέντε.
Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση και στα ΚΤΕΛ της Αττικής, που αναχωρούν από τον Κηφισό και τη Λιοσίων. Έκτακτα δρομολόγια έχουν προστεθεί προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση. Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Σοφοκλής Φάτσιος δήλωσε στο ΑΠΕ — ΜΠΕ, ότι η κίνηση, είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με τα δρομολόγια να είναι αυξημένα κατά 50% σε σχέση με τις καθημερινές ημέρες προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας.
Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ προχωρά σε τροποποίηση των δρομολογίων της. Για λεπτομέρειες το επιβατικό κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr ή να καλέσει στο 14511.
Κίνηση παρατηρείται και στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Από σήμερα έως και την Τετάρτη του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί 3.942 πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», παρουσιάζοντας διψήφια (αλλά χαμηλή) αύξηση σε σχέση με πέρσι.
Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων κατά την έξοδο από τις εθνικές οδούς, έχει απαγορευτεί η κίνηση αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για το ρεύμα εξόδου από τις 6:00 έως τις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ποιοι κρατούν δέσμια τη δημοσιογραφική πένα

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.  MEDIA 03.05.24 09:19 Δημήτρης Α...