Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Άρση ασυλίας για Λοβέρδο, Σαλμά, Φωκά


Βουλή

Άρση ασυλίας για Λοβέρδο, Σαλμά, Φωκά

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Υπέρ της ασυλίας των βουλευτών Ανδρεά Λοβέρδου, Μάριου Σαλμά και Αριστείδη Φωκά ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής το μεσημέρι της Παρασκευής αναφορικά με τρεις διαφορετικές υποθέσεις.
Την άρση ασυλίας του Ανδρέα ΛοβέρδουΜάριου Σαλμά και Αριστείδη Φωκά αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής σήμερα.
Οι τρεις αιτήσεις άρσης της βουλευτικής ασυλίας εισήχθησαν στην Ολομέλεια, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.
Η αίτηση άρσης βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, αφορά την υπόθεση NOVARTIS ενώ η αίτηση άρσης ασυλίας του Μάριου Σαλμά την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων.
Ταυτόχρονα, το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Αριστείδη Φωκά, αφορά ιδιωτική υπόθεση.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, νωρίτερα, σήμερα στη Βουλή έκανε λόγο για στοχοποίησή του από «ομάδα πολιτικών κακοποιών» και δήλωσε πως θα «συντρίψει του σκευωρούς», μιλώντας για μια ξεκάθαρη πλεκτάνη εις βάρος του.
«Πρόσωπο με πρόσωπο θα αντιμετωπίσω και την πλεκτάνη και τους σκευωρούς. Και ενώπιος ενωπίοις θα αποκαλύψω και τους εμπνευστές και τους εκτελεστές αυτής της πλεκτάνης, κουκουλοφόρους και μη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής.
Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, αναφερόμενος στην υπόθεση των αθροσκοπήσεων, έκανε επίσης λόγο για σκευωρία και αποκάλεσε «δήθεν σκάνδαλο» την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ράπισμα» από Μ.Σαλβίνι κατά Ε,Μακρόν: «Ούτε ένας Ιταλός στρατιώτης δεν θα πεθάνει στο όνομα του Γάλλου προέδρου» Οργή από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης κατά Μακρόν για την αποστολή δυνάμεων στην Ουκρανία 03.05.2024 | 16:55

  Ράπισμα κατά Ε.Μακρόν από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος  αντιδρώντας σε χθεσινές ...