Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» στο Ηράκλειο


Περιπολικό της αστυνομίας

Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» στο Ηράκλειο

CC0 / FsHH
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Πλήγμα σε κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων κατάφερε στο Ηράκλειο το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίζοντας χιλιάδες προϊόντα μαϊμού στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σε κατάσχεση χιλιάδων προϊόντων μαϊμού προχώρησε το ΣΔΟΕ στο Ηράκλειο Κρήτης τις προηγούμενες ημέρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατασχέθηκαν σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους 43.306 τεμάχια με παραποιημένα σήματα γνωστών εταιρειών, διαφόρων κατηγοριών (ζώνες, τσάντες και πορτοφόλια). Σε περαιτέρω έρευνα εντοπίστηκαν και δεσμεύθηκαν: 147.065 ευρώ σε μετρητά και επιπλέον χρηματικό 6.190 ευρώ σε σωματική έρευνα εμπλεκόμενου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους κυρίως σε αγροτεμάχια σε διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου Κρήτης — εμπορεύματα (30.977 τεμάχια / ζεύγη), με παραποιημένα σήματα γνωστών εταιρειών, επίσης διαφόρων κατηγοριών (υποδήματα, ενδύματα, τσάντες, αξεσουάρ κ.λ.π.). Ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων αυτοφώρου. Σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Επίσης, στη διάρκεια ελέγχου, σε οινοποιείο, στην οικία και αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας επιχειρηματία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες και συνολικά 156 φυσίγγια, καθώς και ένα πιστόλι μάρκας Walther με δύο γεμιστήρες και 36 πλήρη φυσίγγια. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη.
Τέλος, στη διάρκεια ελέγχου, σε βιοτεχνία εργαστηρίου παραγωγής πάγου, κλήθηκε η αρμόδια υγειονομική υπηρεσία καθώς και το οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Από τις εν λόγω Υπηρεσίες διαπιστώθηκαν σοβαρές υγειονομικές παραβάσεις και εκδόθηκε απόφαση προσωρινής αναστολής της λειτουργίας εν λόγω βιοτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ράπισμα» από Μ.Σαλβίνι κατά Ε,Μακρόν: «Ούτε ένας Ιταλός στρατιώτης δεν θα πεθάνει στο όνομα του Γάλλου προέδρου» Οργή από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης κατά Μακρόν για την αποστολή δυνάμεων στην Ουκρανία 03.05.2024 | 16:55

  Ράπισμα κατά Ε.Μακρόν από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος  αντιδρώντας σε χθεσινές ...