Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Για πιθανά νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Σρι Λάνκα προειδοποιεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ


Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Για πιθανά νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Σρι Λάνκα προειδοποιεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

© AFP 2019 / Mandel Ngan
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων κρούει, με νέα ταξιδιωτική οδηγία του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους, εν μέσω των εορτασμών για το καθολικό Πάσχα στη Σρι Λάνκα.
Ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιεί για πιθανές νέες τρομοκρατικές επιθέσεις, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στον απόηχο των πολύνεκρων επιθέσεων στη Σρι Λάνκα, όπου σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, 290 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 500 και πλέον τραυματίστηκαναπό επιθέσεις σε ναούς εν μέσω του Πάσχα των καθολικών και σε ξενοδοχεία.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί, ειδικότερα, στην ταξιδιωτική οδηγία του ότι τρομοκράτες ενδέχεται να επιτεθούν χωρίς προειδοποίηση, στοχεύοντας σε συνωστισμένες τουριστικές περιοχές, εμπορικά κέντρα και άλλα μέρη.
Μάλιστα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους ανθρώπους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της απειλής για νέες επιθέσεις στη Σρι Λάνκα. 
Αυτά, την ώρα που Αρχές της Σρι Λάνκα ανακοίνωσαν ότι έχουν προβεία στη σύλληψη 24 υπόπτων για τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις. 
Μέχρι στιγμής, πάντως, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Επιμένει ο Ε.Μακρόν: «Εάν ο Ζελένσκι μας το ζητήσει τότε στέλνουμε στρατεύματα στην Ουκρανία» Κίνδυνος πυρηνικού πολέμου στην Ευρώπη 02.05.2024 | 20:50

  Επιμένει ο Γάλλος πρόεδρος  Εμανουέλ Μακρόν  για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία  ρισκάροντας μια ολοκληρωτική σύγκρουση με την Ρω...