Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μαξίμου: «Μεσαίωνας» Μητσοτάκη, θέλουν να καταργήσουν το δώρο των Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας (Video)

Μαξίμου: «Μεσαίωνας» Μητσοτάκη, θέλουν να καταργήσουν το δώρο των Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας (Video)

«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά» ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας δύο διαφορετικές αλλά σχεδόν ταυτόχρονες «εξαγγελίες» της Νέας Δημοκρατίας.
Η μία ήταν εκείνη του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος από την Κύπρο είπε με απλά λόγια πως θέλει να καταργήσει το δώρο των Χριστουγέννων.
Η δεύτερη δήλωση ήταν εκείνη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Κώστα Δέρβου ο οποίος ανερυθρίαστα τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας που –κατά τη γνώμη του- ωθεί τους νέους να μην ζητούν εργασία! Ο Κώστας Δέρβος μάλιστα μιλά για «εργασιακό μεσαίωνα» την ώρα που το κόμμα του είναι υπεύθυνο για την κατάλυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και στέκεται αντίθετο προς οποιαδήποτε εξομάλυνση που πρότεινε και προτείνει η κυβέρνηση. 
«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και "πελατειακά", ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας», ανέφεραν συγκεκριμένα για να συμπληρώσουν:
«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά.»
Σημείωναν μάλιστα:
«Επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους»
Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κύπρο:
Η δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Κώστα Δέρβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Ράπισμα» από Μ.Σαλβίνι κατά Ε,Μακρόν: «Ούτε ένας Ιταλός στρατιώτης δεν θα πεθάνει στο όνομα του Γάλλου προέδρου» Οργή από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης κατά Μακρόν για την αποστολή δυνάμεων στην Ουκρανία 03.05.2024 | 16:55

  Ράπισμα κατά Ε.Μακρόν από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος  αντιδρώντας σε χθεσινές ...