Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Μονόδρομος η έξοδος από την ΕΕ» υποστηρίζει το Ανεξάρτητο Κόμμα της Τσεχίας

Κοινοτικός αξιωματούχος

«Μονόδρομος η έξοδος από την ΕΕ» υποστηρίζει το Ανεξάρτητο Κόμμα της Τσεχίας

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Το Ανεξάρτητο Κόμμα της Τσεχικής Δημοκρατίας θεωρεί ότι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μονόδρομος για την ανάκτηση της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας.
Υπέρ της εξόδου της Τσεχίας από την Ε.Ε. τάσσεται το «Ανεξάρτητο Κόμμα» (SNCR), εξηγώντας ότι μόνο έτσι η χώρα θα καταστεί εκ νέου «ανεξάρτητη και ελεύθερη».
Μιλώντας στο Sputnik, εν όψει των προσεχών ευρωπαϊκών εκλογών, το τσέχικο κόμμα υποστηρίζει ότι η Συμφωνία της Λισαβόνας, η οποία εγκρίθηκε χωρίς δημοψήφισμα από τα κράτη-μέλη, συνιστά τη «μεγαλύτερη πολιτική απάτη» στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης.
«Αυτό είναι που ενδιαφέρει εμάς. Αυτό είναι που εμείς αρνούμαστε» σπεύδει να προσθέσει, αναφερόμενο στη συμμετοχή της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και συμπληρώνει: «Οι εθνικές πολιτικές θα πρέπει να αποφασίζονται από τους πολίτες και τους πολιτικούς που έχουν εκλεγεί».
Εκτιμά δε, ότι «κάθε μεταρρύθμιση της Ε.Ε. προς αυτή την κατεύθυνση, θεωρείται απίθανη», καθώς θα πρέπει να γίνει αποδεκτή ομοφώνως απ' όλα τα κράτη-μέλη.
«Και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» καταλήγει το Ανεξάρτητο Κόμμα της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Εκκενώνονται χωριά

  Ελλάδα Μάχη από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο – Κάηκε Πυροσβεστικό όχημα – Στο Ξυλόκαστρο εσπευσμένα ο Αρ...