Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη - Ζωντανή εικόνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Η ατμόσφαιρα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι τεταμένη, εξαιτίας της υπόθεσης με το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και με φόντο την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας ομάδας αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών.
Ξεκίνησε λίγο πριν από τις 6 μ.μ. η συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την υπόθεση με το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), η οποία εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, για την πολύκροτη υπόθεση της πιθανής πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.
Ακολούθησε κατάθεση της τροπολογίας που φούντωσε την αντιπαράθεση και με την οποία προβλέπεται σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας ομάδας αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών.
​Σημειώνεται πως λίγα μέτρα μακριά από την Καμάρα, είναι προγραμματισμένο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης να τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Στον απόηχο των αντιδράσεων και με την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη να είναι τεταμένη, οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν σειρά εφόδων σε γραφεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Έφοδος της αστυνομίας στο γραφείο του Al Jazeera μετά το «μαύρο» από τον Νετανιάχου

  Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ Έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιερουσαλήμ το οποίο χρησιμοποιείτο από το  Al Jazeera  ως το ντε φάκτο γραφείο του, ...