Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Διαδήλωση στο Παρίσι κατά της χρήσης μάσκας προσώπου - ΒίντεοDemonstrators Rally in London to Protest Against COVID-19 Lockdown Measures

Περιπολικό τοπικής αστυνομίας στη Γαλλία

Διαδήλωση στο Παρίσι κατά της χρήσης μάσκας προσώπου - Βίντεο
COVID-19
Κρούσματα:
24.780.956
Ανέρρωσαν:
16.230.464
Θάνατοι:
838.038

ΕΥΡΩΠΗ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1102)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι Γάλλοι διαδηλώνουν σήμερα στο Παρίσι για τη χρήση μάσκας προσώπου εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Ειδικότερα, διαμαρτύρονται για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Οι διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους του Παρισιού για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη χρήση μάσκας προσώπου εν μέσω COVID-19.

Η απόφαση που κάνει τους ανθρώπους να φορούν μάσκες στη γαλλική πρωτεύουσα ελήφθη αφού η χώρα ανέφερε σημαντική αύξηση στις λοιμώξεις, με 7.379 νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή.

Τα κρούσματα σχεδόν φτάνοντας στα μέγιστα αποτελέσματα της 31ης Μαρτίου, όταν επιβεβαιώθηκαν 7.500 νέες περιπτώσεις.

Το Σάββατο, οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού για να διαμαρτυρηθούν κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας με εντολή του Γάλλου πρωθυπουργού εν μέσω της τελευταίας αύξησης των κρουσμάτων της νόσου.

Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε τουλάχιστον 73 άτομα κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας επειδή δεν φορούσε μάσκες.

Προς το παρόν, η Γαλλία έχει την υψηλότερη ημερήσια αύξηση στην Ευρώπη, με πάνω από 7.000 νέες λοιμώξεις την ημέρα.

Το γαλλικό έθνος έχει τον έβδομο υψηλότερο αριθμό θανάτων παγκοσμίως, καθώς τουλάχιστον 30.596 άνθρωποι έχουν υποκύψει στον κορονοϊό μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κόσμος 09.05.2024 - 10:13 Το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών - Σαρωτική νίκη των εθνικιστών του VMRO: Άνοιγουν το δρόμο στο σκέτο “Μακεδονία

Το VMRO – DPMNE είχε αντιταχθεί με σφοδρότητα στη Συμφωνία των Πρεσπών  - Παρακολουθεί η Αθήνα  Σ αρωτική νίκη, η οποία είναι πιθανό να το ο...