Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Λοβέρδος: «Ήθελα να δείρω τον Αλέξη Τσίπρα - Θα του έσπαγα τη μύτη»

 

Κρούσματα: 
71.826.946
Ανέρρωσαν: 
46.961.130

Θάνατοι: 
1.607.348
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (166)
 0  0  0
Βρείτε μας

Την οργή του προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, περιγράφει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινηματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, στο νέο το βιβλίο που τιτλοφορείται «Απόπειρα δολοφονίας», εκφράζει τα έντονα συναισθήματά του απέναντι προς τον Αλέξη Τσίπρα, που θα έφταγαν μέχρι και το επίπεδο της σωματικής βίας, σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με το απόσπασμα του έχει κυκλοφορήσει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ περιγράφει τη στιγμή που πέρασε από το μυαλό του να «δείρει» τον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα μέσα στην Βουλή.

«Γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να τον δείρω. Κυριολεκτώ. Την οργάνωσα, μάλιστα, λίγο στο μυαλό μου. Θα επεδίωκα, σκεφτόμουν, να διασταυρωθώ μαζί του, όταν θα ερχόταν στην αίθουσα της Βουλής για να μιλήσει και τότε θα του έσπαγα τη μύτη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σοβαρολογούσα», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.

Μάλιστα, έπειτα υπογραμμίζει: «παρακάλεσα τον Αγγελο Καραχάλιο και τη Μαρία Μιλήνη να συσκεφτούμε για τη στάση μου στη Βουλή. Όταν έκανα ως εισήγηση τη σκέψη να δείρω τον πρωθυπουργό και κατάλαβαν πως δεν αστειεύομαι, έμειναν αγάλματα. Δεν συνήλθαν αμέσως. Είμαι τόσο ξένος και ριζικά αντίθετος με όλα αυτά, που έψαχναν να βρουν κάτι να πουν. Μετά άρχισαν να διαμαρτύρονται, ίσως και να φωνάζουν».

Εκείνος, τους κοιτούσε απολύτως αδιάφορος, όπως λέει, ως ότου «άρχισαν να αρθρώνουν επιχειρήματα εναντίον όσων σκεφτόμουν να κάνω. Εν πάση περιπτώσει πείστηκα αμέσως».

Μετά το συζήτησε για λίγο και με τον εαυτό του, ομολογώντας πως: «δεν θα μπορούσα στην πραγματικότητα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιοΩστόσο, το είχα σκεφτεί» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως το νέο βιβλίο του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ θα παρουσιαστεί διαδικτυακά την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:00, ενώ θα μιλήσουν οι  Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Μποτόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου