Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σε κλοιό η Δυτικη Αττική μετά το lockdown - Σαρωτικοί έλεγχοι, πρόστιμα και προσαγωγές

 


Σε κλοιό η Δυτικη Αττική μετά το lockdown - Σαρωτικοί έλεγχοι, πρόστιμα και προσαγωγές

Lockdown στην Δυτική ΑττικήΜπλόκα στις εισόδους της Ελευσίνας - Ελέγχονται όλα τα οχήματα αλλά και όλοι όσοι επιβαίνουν σε μέσα μεταφοράς και κατευθύνονται στις περιοχές αυτές - Πεζές περιπολίες που ελέγχουν τους κατοίκους για την εφαρμογή των μέτρων - Προσαγωγες ρομαΑυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα το πρωί στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας-Ειδυλλίας λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρούνται σε αυτές τις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Τα μέτρα αυτά έρχονται να προστεθούν στο τρέχον lockdown καθώς όπως ανέφερε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, «η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της πατρίδας παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το ιικό φορτίο δεν υποχωρεί παρά τα μέτρα που εφαρμόζουμε για να ελέγξουμε τη διασπορά»PHOTO GALLERY

Από νωρίς σήμερα το πρωί στην πόλη της Ελευσίνας άνδρες της αστυνομίας κάνουν ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων.

Ειδικότερα, έχουν στηθεί μπλόκα στις εισόδους της Ελευσίνας και ελέγχονται όλα τα οχήματα αλλά και όλοι όσοι επιβαίνουν σε μέσα μεταφοράς και κατευθύνονται στις περιοχές αυτές.

Επιπλέον, έλεγχοι γίνονται στο κέντρο της πόλης σε κατοίκους που μετακινούνται.

Συνολικά από νωρίς το πρωί έχουν βεβαιωθεί περισσότερες από 20 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μη αποστολή μετακίνησης, αλλαγή νομού χωρίς άδεις και υπεράριθμους σε οχήματα ενώ έγιναν και προσαγωγές Ρομά (τουλάχιστον 6) που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Το Newsbomb.gr επισκέφθηκε την Ελευσίνα καταγράφοντας την κατάσταση στη πόλη μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων περιορισμού λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δήμαρχος Ελευσίνας: Θα πειθαρχήσουμε

Την αγωνία του για τη νέα καθημερινότητα που θα ζήσουν από σήμερα το πρωί οι δημότες της Ελευσίνας μετά την απόφαση να επιβληθεί αυστηρότερο lockdown μετέφερε ο δήμαρχος της περιοχής, Αργύρης Οικονόμου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr η πόλη ζει ένα «ιδιότυπο» γενικευμένο lockdown. Εξηγώντας τον χαρακτηρισμό «ιδιότυπο» ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η πόλη είναι σε lockdown αλλά οι βιομηχανικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στον Πύργο

  Newsroom   Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 15:35 Περισσότερα σε λίγο. Ακολουθήστε το CNN Greece στο κανάλι μας στο  YouTube SPONSORED