Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ώρα αποφάσεων για τον Παύλο Πολάκη

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI



Σήμερα τα σπουδαία για τον βουλευτή Χανίων ο οποίος παραπέμφθηκε στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (17.00) που θα ζητήσει τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας «αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε μετά από ανάρτηση του πρώην υπουργού με την οποία στοχοποιούσε δικαστές και δημοσιογράφους προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και εισαγγελική παρέμβαση από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης για προκαταρκτική έρευνα.

Πληροφορίες της «Εφ.Συν.» αναφέρουν ότι έως χθες βράδυ δεν είχε υπάρξει ευθεία επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν σήμερα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου ο πρόεδρος του κόμματος θα εισηγηθεί την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας που συστάθηκε με απόφαση του τελευταίου συνεδρίου. Δυνητικά, εκεί ο κ. Πολάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με το ενδεχόμενο της διαγραφής από το κόμμα.

Το χρονικό του διαζυγίου ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα ύστερα από την ανακοίνωση των ονομάτων υποψηφίων του κόμματος από τα οποία έλειπε αυτό του Μιχάλη Χαιρετάκη.

Ο Π. Πολάκης αμφισβήτησε τη διαδικασία επιλογής, απείλησε πως ούτε ο ίδιος θα κατέβει στα Χανιά, εάν δεν λυθεί το θέμα, για να λάβει μήνυμα από τον Αλέξη Τσίπρα, που τον «άδειαζε»  αναφέροντας ξεκάθαρα ότι όποιος δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μπορεί να μην είναι υποψήφιος.

Θυμίζουμε πως τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέλαβε ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...