Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφιετζόγλου-Μπογδάνος «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο στα… προκαταρκτικά λόγω «Ήλιου Βεργίνας»! Αν ειναι δυνατόν: Το σήμα του κόμματος ήταν ο «Ήλιος της Βεργίνας» που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και ούτε καν το έλεγξαν!

 

Οι πρώτες εξελίξεις για τις εκλογές ήρθαν νωρίς για την κάθοδο των κομμάτων, καθώς «κόπηκε» το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου.

Εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.Να σημειώσουμε τέλος ότι αυτή ήταν η προκαταρκτική εξέταση από τον Άρειο Πάγο και αυτή αφορά τα ονόματα και τα σήματα και δεν έχει  σχέση με την κυβερνητική νομοθεσία που ψηφίστηκε (με δύο τροπολογίες) για τον έλεγχο των κομμάτων που θα κατέλθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κίεβο: «Σε δέκα λεπτά η Ρωσία μπορεί να πλήξει την Αθήνα με Kinzhal – Δώστε μας αντιαεροπορικά για να μην συμβεί» Ο Ζελένσκι επιχειρεί να συμπεριλάβει την Αθήνα στους στόχους της Ρωσίας 09.05.2024 | 20:02

  Το καθεστώς του Κιέβου σε μια ακόμη προσπάθεια να συμπαρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη Ευρώπη στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Ρωσίας σ...