Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία Κατσουρή: Αποφυλακίστηκαν και οι 105 χούλιγκαν

 Ευελπίδων, δολοφονία Κατσουρή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 105 ύποπτοι, στην πλειονότητά τους Κροάτες, για τον φόνο του Μιχάλη Κατσουρή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι ελληνικές αρχές άφησαν το κομβόι των ναζί χούλιγκαν να φτάσει στην Ελλάδα, παρά τις πληροφορίες σε βάρος τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές έκαναν τις τελευταίες μέρες δεκτά τα αιτήματα αποφυλάκισής τους και τους επέβαλλαν περιοριστικούς όρους.Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος ενός εκ των κατηγορούμενων, ανακοίνωσε πως ο εντολέας του, ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποφυλακίστηκε αφού δεν προέκυψε η συμμετοχή του στα κακουργήματα.

Οι 105 είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι μετά τη δολοφονική επίθεση, καθώς οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές. Στις αρχές Δεκεμβρίου πέρασαν ξανά το κατώφλι των αρμοδίων ανακριτών και έδωσαν συμπληρωματικές απολογίες.

Θυμίζουμε ότι στο πόρισμα της ΕΔΕ για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ από τους Κροάτες εντοπίζονται παραλείψεις και λάθη σε βάρος των εμπλεκόμενων αξιωματικών, για τους οποίους πάντως προτείνονται ποινές-χάδι, αλλά οι ευθύνες δεν προσωποποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ.Νετανιάχου: «Η κατάληψη του περάσματος της Ράφα ήταν σημαντική για την εξάλειψη της Χαμάς – Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» «Αντικαταστήσαμε τις σημαίες της Χαμάς με ισραηλινές σημαίες» 07.05.2024 | 19:00

  Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι η κατάληψη της πλευράς της Γάζας στο πέρασμα της Ράφα ήταν ένα «σημαντικό β...