Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Τον αποχαιρέτησαν με μπουζούκι και τις μεγάλες επιτυχίες του

 


Μπουζούκια και ακορντεόν συνόδεψαν στην έξοδο από τον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας το φέρετρο με τη σορό του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, η οποία τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/12).

Με μία φωνή όλος ο κόσμος, που παρέμεινε ώρες στο προαύλιο του ναού του τραγούδησε για να τον αποχαιρετήσει. Η σύζυγος και η κόρη του, συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι ακολούθησαν, ενώ ο κόσμος φώναζε “αθάνατος”.

Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αποχαιρετίσουν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Περίμεναν για ώρες στη σειρά και σιγοτραγούδησαν επιτυχίες του.

Καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην ίδια πίστα μαζί του, κατέθεσαν στεφάνια και μίλησαν για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Βασίλη Καρρά.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί αύριο, στη γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Φλόγα, που βοηθά γονείς με παιδιά νεοπλασματικές ασθένειες.

Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου, Σταύρος Πανούσης

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Το διδοσικό εμβόλιο της AstraZeneca | (AP Photo/Hassene Dridi)  ΕΥΡΩΠΗ   08.05.24 09:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link P...