Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Το απόγευμα το τηλεφώνημα με Ζάεφ και πιθανό διάγγελμα Τσίπρα στη συνέχεια

Το απόγευμα το τηλεφώνημα με Ζάεφ και πιθανό διάγγελμα Τσίπρα στη συνέχεια

DIMITAR DILKOFF VIA GETTY IMAGES
Το απόγευμα θα τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να δηλώσει ότι αποδέχεται τους όρους της συμφωνίας. Μόλις γίνει η επικοινωνία των πρωθυπουργών δρομολογούνται στην Αθήνα οι πρωτοβουλίες ενημέρωσης του λαού και του πολιτικού κόσμου από τον πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει αμέσως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και πιθανότατα θα απευθύνει διάγγελμα. Θα υπάρξει επίσης ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή (με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή).
Σημειώνεται ότι η καθυστέρηση στο τηλέφωνο εξηγείται από την διαφορά ώρας με τη Νέα Υόρκη και από το ότι πρέπει να ενημερωθεί ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς στον οποίο έχει αποσταλεί το κείμενο της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν τις πρώτες ανησυχίες των ΗΠΑ για την επίθεση στη Γάζα, τον κίνδυνο ισραηλινών εγκλημάτων πολέμου

  Οι άνθρωποι ερευνούν την καταστροφή στον προσφυγικό καταυλισμό Jabalia της Γάζας, μετά τα ισραηλινά χτυπήματα στον θύλακα, 14 Οκτωβρί...