Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Δέσμευση Μητσοτάκη για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου


Κυριάκος Μητσοτάκης

Δέσμευση Μητσοτάκη για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απεδείχθη κυνική και απάνθρωπη στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Εκτός από το νόμο Κατρούγκαλου, είπε ότι θα καταργήσει και τον εκλογικό νόμο.
Να καταργήσει άμεσα τον ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου, δεσμεύεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε συνέντευξή του στα Νέα, τονίζει ότι ως κυβέρνηση η ΝΔ θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και πως θα επιδιώξει μετεκλογικά, είτε έχει αυτοδυναμία είτε όχι, την ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει, ότι η κυβέρνηση «δεν απεδείχθη μόνο ανίκανη και ανεύθυνη στο Μάτι, αλλά και κυνική και απάνθρωπη».
Ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζει την ανομία, ως την «άλλη όψη της κρατικής απουσίας», που, όπως είπε, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με συμμορίες να δρουν ανενόχλητες ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Πρόσθεσε επίσης, ότι την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας «καθρεφτίζουν, δυστυχώς, οι νέοι μας, που συνεχίζουν να αναζητούν διέξοδο στο εξωτερικό ή μένουν πίσω, χωρίς ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει».
Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης στους πολίτες, «σε μία προσπάθεια αναγέννησης που χρειάζεται η πατρίδα μας. Αυτή είναι για μένα η πρόκληση της επόμενης μέρας και δεν συνδέεται μόνο με τα Μνημόνια. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Α. Γεωργιάδης: Συνεργασία ιδιωτών γιατρών και γιατρών του δημοσίου για το καλό των Ελλήνων

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, 17:51:42 /   Τελευταία Ενημέρωση: 18:45   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Βάζετε το κεφαλάκι σας σαν την στρουθοκάμ...